Εταιρία | Παρουσίαση

Η παραγωγή παγωτού αποτελεί το σημαντικότερο κλάδο δραστηριότητας της εταιρείας μας. Είμαστε η Νο1 εταιρεία σε εθνικό επίπεδο στην παραγωγή επαγγελματικού παγωτού. Τα κύρια είδη που παράγουμε είναι παγωτίνια, χύμα παγωτό (βάσκες 5 lt), τούρτες, κορμοί, γόνδολες, οικογενειακά παγωτά (περιέκτες 1lt), πολυσυσκευασίες.
Παράλληλα, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα παραγωγής κατεψυγμένου γλυκού όπου τα βασικότερα προϊόντα παραγωγής μας αποτελούν οι πάστες, τα ατομικά είδη γλυκού, οι τούρτες και τα μίνι κεράσματα.
Επιπλέον, η Bonito παρέχει προϊόντα εποχιακά, σιροπιαστά και σοκολατάκια με στόχο να καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία αρτοποιού και ζαχαροπλάστη.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης από το 1977, διαθέτουμε παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας σε πάνω από 2.000 σημεία πώλησης και έχουμε αναπτύξει συνεργασίες εμπιστοσύνης με γνωστές αλυσίδες αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων, super market και cash and carry σε Ελλάδα και Κύπρο.     

Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις αποτελούνται από μονάδες παστερίωσης, ομογενοποίησης, 3 γραμμές παραγωγής, συσκευαστήρια και θαλάμους αποθήκευσης.

Copyright © 2010 Bonito All rights reserved.Powered by Softways S.A.